Stef Schoolderman

Retreatorganisator, Spiritueel Trainer, Docent, SOURCE-Coach en Healer

Mijn naam is Stef Schoolderman. Ik organiseer retreats in Java en Bali en Nederland. Als spiritueel trainer, docent en coach en healer in de coachvorm de SOURCE-methode, Tai Chi, Source Qi Gong, begeleid ik coachees in one on one begeleidingssessies met de SOURCE-methode. Sinds vier jaar geef ik les in de SOURCE-methode.

Als coach, trainer opleider en healer werk ik op multidimensionaal niveau al meer dan twintig jaar met liefdevolle genezende energie om ziekmakende patronen te doorbreken en te helen. Multidimensionaal wil zeggen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ik zet hiervoor verschillende helende instrumenten in vanuit de Dao, de Ayurveda en de Kaballah. Mijn behandelingen zijn effectief, diep loslatend en kenmerken zich door mijn mediamieke gaven. Door helder voelen en helder horen kom ik in contact met jouw onderbewustzijn, je ziel of overledenen die jouw ziekmakende patronen positief of negatief kunnen beïnvloeden. Tijdens de SOURCE-behandelsessies/ lessen ontvang je inzichten om zelf je verantwoordelijkheid voor je leven op te pakken.

Hieronder kan je een aantal reviews van mijn SOURCE behandelingen lezen.  Om de privacy van de personen te beschermen zijn de reviews anoniem.

 

Reviews 

“De healing bij Stef vond ik erg wonderbaarlijk en uniek. Ik vind het uniek omdat hij met je onderbewustzijn werkt en aan je onderbewustzijn vraagt waar de blokkades zitten. De oorzaken hiervan zou ik met het cognitieve rationele deel niet zo snel kunnen vinden, terwijl  het onderbewustzijn op zielsniveau het wel weet. Dit maakt het zo bijzonder. Verder is het fijn om via een visualisatie met de ‘bron’ in verbinding te komen die permanent van aard is. Hierdoor voel ik mij in lastige situaties krachtiger. Na de sessie geeft Stef ook nog waardevolle tips en adviezen mee. Dus kortom, een aanrader om bij hem een healing te doen.”

“De healing bij Stef begint aanvankelijk met het bespreken van de problemen waar je tegen aan loopt in het leven en wat je graag verbeterd zou willen zien. In het gesprek komen ook de verschillende relaties met familieleden aan bod zoals je ouders en broers/ zussen of anderen waarvan je vermoedt dat die iets met je problemen te maken zouden kunnen hebben. Dit gesprek vind ik al heel verlichtend werken omdat je de problemen kunt bespreken en Stef een prettige luisteraar is en goede doorvragen stelt. Hierbij maakt hij ook aantekeningen die je later mee naar huis krijgt om het nog eens rustig te kunnen bekijken. Na het gesprek begint de healingsessie. Hierbij maakt Stef contact met je onderbewustzijn om eventuele blokkades op te sporen en te onderzoeken waar ze in het lichaam zitten en wanneer ze ontstaan zijn. Dit vraagt hij allemaal aan je onderbewustzijn op zielsniveau. Het fascinerende hieraan vind ik dat je geen controle kunt uitoefenen op het geven van de antwoorden en je je zelfs soms kunt verbazen over de antwoorden omdat mijn cognitieve deel dat niet precies meer wist. Verder herstelt hij tijdens een meditatie, de connectie met jouw onderbewustzijn en de ‘bron’ en laat hij negatieve energieën terug vloeien en vervangt hij deze met nieuwe positieve energieën. Na de healing voelde ik mij de eerste dagen nog wat moe maar daarna weer krachtiger en zekerder van mezelf. Ook voel ik mij meer verlicht en heb ik meer zelfliefde.”

Reactie van vrouw van behandelde man na één behandelsessie: “Zoals je ziet op deze foto is ……. huid bijna weer helemaal egaal. Alle bultjes zijn weg. Het is meer alleen roodheid, maar is al zooooveeeel mooier!!! Dankjewel, ik kan me niet eens herinneren dat zijn huid nog zo mooi was.”

Review van behandeltraject

“De manier waarop Stef je begeleidt is uniek. Het bijwonen van tientallen
sessies behoort tot de verleden tijd. Ik heb diverse hulpbronnen
geraadpleegd, ik had het al opgegeven….. tot ik de tip kreeg om contact
te zoeken met Stef.
Zijn werkwijze, zoals gezegd, is uniek. Daarnaast duurt een sessie
gemiddeld gezien 2 uren, met een frequentie van 3 weken. En het interval
van 3 weken hebt je echt nodig, alle informatie die samen met Stef is
gegenereerd, heeft tijd om in te dalen. De nadruk ligt op ‘samen’. Stef
coacht je, elke sessie opnieuw, op datgene wat je zelf als hulp-
/coachvraag meeneemt. Het format is van jezelf, het onderwerp is van
jezelf, met Stef kun je jezelf laten meenemen in hetgeen je behoefte is.
Alle informatie die je zendt/geeft wordt systematisch belicht en je
hulpvraag wordt samen geanalyseerd. Met nadruk wil ik aangeven dat
deze werkwijze aanzienlijk verschilt t.o.v. de begeleiding door een
psycholoog. Ik heb vaak gepraat met/bij een psycholoog; het is vaak
eenrichtingsverkeer. Je blijft praten er is nauwelijks coaching die je echt
van binnen raakt. De coaching bij Stef raakt je dus wel van binnen, het
vindt plaats op zielsniveau. En het doet van alles met je. Je wordt een
nieuw mens en je voelt je herboren. Voorwaarde is dat je je openstelt en
hem toelaat. Zijn sessies duren soms langer dan 2 uur. Stef kijkt nooit op
de klok. Ik heb wel één keer op de klok gekeken en meteen werd ik
liefdevol erop gewezen dat de klok niet belangrijk was, het onderwerp
wordt netjes voortgezet.
Ik ben zelf een Hindoe en ik vond het spannend; mijn ervaring is dat
iemand die niet begrijpt hoe je denkt, wat je drive is, hoe je handelt, waar
je in gelooft, dat de begeleiding ook niet optimaal is. Stef kan gelukkig
aanhaken op je eigen persoonlijkheid, of je een Hindoe, een Moslim of een
Christen bent, Stef kent de basisprincipes en hij kan dus snel aanhaken op
je behoefte. 
Los van het feit dat Stef een mooie en bijzondere manier van coaching
hanteert, Stef is ook een vriendelijk, aardig en lief mens. Deze
basishygiëne komt ook terug in zijn coaching. 
Ik zou iedereen willen aanraden om Stef te consulteren, als coach, als
hulpbron, als guru, als vriend én vooral als medemens.
Last but not least, als je twijfelt, consulteer Stef een keer om zelf te
beoordelen of je een chemie hebt met hem. Mijn oproep is om samen met
Stef de hobbels in je leven liefdevol op te pakken, op te lossen zodat je
energie krijgt om een ‘nieuw’ pad in te slaan. Inderdaad een ‘nieuw pad’
want hetgeen je leert is 100% bruikbaar. Je gaat onbewust de lessen
toepassen in je leven. Investeer in jezelf en kies voor de begeleiding en
ondersteuning die laagdrempelig is en die ook hout snijdt. Ik heb tot op
heden 8 sessies samen mogen doen en daarmee heb ik een nieuwe start
gemaakt; dat gun ik eenieder.
Pak het leven (weer) op en ‘gun Stef jezelf’.

Recensie SOURCE opleiding:
Bijzonder om mee te maken dat Stef Schoolderman, als self-made behandelaar van het Licht/de Bron, methoden uit verschillende tradities bij elkaar gebracht heeft. Opvallend hoe zijn kijk en zienswijze en methoden samenvielen met hetgeen we geleerd hadden over de DNA-code van de ziel,
hoewel Stef daar zelf geen achtergronden mee had. De source opleiding en Qi Gong (energie)-sessies worden als een beschouwd. Die combinatie heb ik heel prettig gevonden. In behandeling en opleiding probeert Stef steeds het Licht, de positiviteit en de helderheidsgaven te zoeken. Hij heeft me voorgehouden en richting gegeven om te vertrouwen op mijn heldere gaven en intuïtie (gidsen).

“In de periode van september tot en met november 2020 heb ik de Source-opleiding gevolgd bij Stef. Het was voor mij een onvergetelijke ervaring die mijn leven heeft veranderd en verrijkt. In deze periode heb ik in 7 lesdagen breed nader kennisgemaakt met de mogelijkheid om te leren
communiceren met de ziel/het onderbewuste van zowel mezelf als van een ander. Rondom blokkades en thema’s leerden we om terug te gaan naar de eerste ervaring waardoor de blokkade ooit is ontstaan. Door aanraking van deze ervaring wordt heling mogelijk en volgt bevrijding en balans en de mogelijkheid om in het leven van nu, beter te kunnen omgaan met moeilijke
ervaringen vanuit het verleden. Het werken met deze genezende energie, in combinatie met verschillende stromingen heeft me geholpen om kennis te maken met de persoonlijke gaven die ik, net als iedereen, heb meegekregen om in te zetten om mezelf en anderen te helpen. Stef heeft me geholpen om deze gaven te leren zien en voelen en om het vertrouwen hebben deze daadwerkelijk in te mogen zetten. Zelf heb ik ook op diverse manieren mogen ervaren dat de Sourcemethode werkt! Ik hoop dat na mij, nog heel veel mensen deze cursus bij Stef zullen volgen zodat we met
een groeiend aantal mensen kunnen meewerken om dit mooie werk te delen met iedereen die daar voor open wil staan.”

Samenwerking

Sinds 1-2-2022 ben ik als coach gaan samenwerken met Sunny Latumeten. www.sundao.nl  Een lang verwachte wens om met mijn beste vriend samen te werken is in vervulling gegaan. Sunny is een uitstekende coach. Met zijn zelf ontwikkelde Sun Dao Methode en mijn Sourcemethode ontstaat er een mooie unieke energie die mogelijkheden biedt om coachees en bedrijven te begeleiden. In het jaar van de watertijger zijn we onze nieuwe behandelpraktijk begonnen aan de Theodorus Dobbeweg 27 te Velp.

Onze kernboodschap is: 

ELKAAR VERSTERKEN DOOR VERBINDING VANUIT JE HART

 

 

 

 

 

Mijn SOURCE-behandelingen verhogen je liefdevolle intuïtieve spirituele gaven en brengen je weer in balans. Ik leer je omgaan met jouw levensenergie, Chi, Ki , Prana of Ruach, zodat je weer in je kracht staat en je jezelf leert genezen en ook anderen kunt genezen.

Wanneer je het proces en de ontwikkeling in helder+voelend,  helder+wetend, helder+ziend, helder+ruikend zijn hebt doorlopen, dan volgt het gelukkig makende gevoel van vrijheid. Het besef, het inzicht dat je in staat bent jezelf en de ander te helpen met je eigen unieke samenstel van gaven. Weet dat je in Liefde en Licht gelijk bent aan de ander. Dat de tijd is gekomen om je vol overgave en vol vertrouwen te laten zien, wie je bent en te weten wat je zielsopdracht is. Een baken van Licht en Liefde te zijn jezelf en anderen te laten ontwaken.

In de 22 jaar dat ik met energie werk heb ik een systeem ontwikkeld wat zich heeft bewezen en werkt. Ik geef sinds vier jaar les in de Source methode. Samen met Sunny Latumeten, mijn beste vriend die ook zijn eigen unieke coach methode heeft ontwikkeld hebben we twee coach methodes die elkaar aanvullen en complementair samenwerken. In onze nieuwe behandelpraktijk aan de Theodorus Dobbeweg 27 in Velp, hebben we onze plek in Nederland gevonden. Vanaf het jaar 2022 certificeren we onze eigen leerlingen.

In het nu ben ik ook als HR Specialist bij het Ministerie van Financiën werkzaam, maar wil mijn HARTEWENS, het Retraitecentrum The Source Spiritual Wellness and Learning Center (SWLC) in Bali verwezenlijken. Om dit te kunnen doen heb ik mijn onderneming The Source SWLC B.V. opgericht. Ik manifesteer en realiseer samen met de mensen die daartoe bestemd zijn deze mooie plek in Bali waar mensen kunnen verblijven en zich volledig kunnen opladen met liefdevolle energie en prachtige ervaringen kunnen opdoen. Oprechte initiatieven vanuit het Hart waarvan zowel de bezoekers van ons centrum veel van leren en zich daardoor laten inspireren. Het begint met het kopen/leasen van een hoger gelegen stuk grond waar we zeven joglos (huisjes) in Balinese stijl en een hoofdgebouw neerzetten. Wil je ook deelgenoot worden van dit initiatief en investeren in een eigen Joglo, die je verhuurt wanneer je niet op het centrum bent? Stuur me dan een email voor meer info.  info@thesourceswc.nl of s.schoolderman@gmail.nl

De Source behandeling

De Source behandeling

Mijn SOURCE-behandelingen verhogen je liefdevolle intuïtieve spirituele gaven en brengen je weer in balans. Ik leer je omgaan met jouw levensenergie, Chi, Ki , Prana of Ruach, zodat je weer in je kracht staat en je jezelf leert genezen.

Wanneer je het proces en de ontwikkeling in helder+voelend,  helder+wetend, helder+ziend, helder+ruikend zijn hebt doorlopen, dan volgt het gelukkig makende gevoel van vrijheid. Het besef, het inzicht dat je in staat bent jezelf en de ander te helpen met je eigen unieke samenstel van gaven. Weet dat je in Liefde en Licht gelijk bent aan de ander. Dat de tijd is gekomen om je vol overgave en vol vertrouwen te laten zien, wie je bent en te weten wat je zielsopdracht is.

In het nu ben ik ook als HR Specialist bij het Ministerie van Financiën werkzaam maar wil mijn HARTEWENS,  het Retraitecentrum The Source Spiritual Wellness and Learning Center (SWLC) in Bali verwezenlijken. Om dit te kunnen doen heb ik mijn onderneming The Source SWLC B.V. opgericht.

Dit zijn de tools die ik toepas tijdens mijn 

one on one SOURCE-behandelingen, SOURCE-workshops, SOURCE-cursussen en SOURCE-opleidingen:

Chakra’s

Mudra’s

Vergeving

Keuzes maken

Healing

Geleide meditaties

Regressie

Chakra-balancing

Energy scanning

Inzicht

Reconnectie met de Bron

Toegepaste kinesiologie

Tai Chi, Qi Gong

Mediamieke gaven van helderhorend- en heldervoelendheid

Shemhamephorash, de levensboom uit de Kabballah

Ademwerk