Ramadasa Retreat

Floating Leaf of de Bali Surf, Bali, Indonesië

Tijdens dit retreat gaat het om met je hart en ziel je persoonlijke innerlijke reis te maken en je HARTEwens te verwezenlijken. We zoeken samen je grenzen op die je tegenwerken. Stel je in de eerste week open en laat in deze week ALLE emotionele blokkades los.

Thema: De helende reis, het avontuur naar de genezing van ons Hart, waarbij we in liefde onze grenzen verkennen en ontspannen in een vloeiende terugkerende golfbeweging van energie.

Ramadasa Retreat

The Floating Leaf Is zo’n bijzondere plek in het Noord-Oosten van Bali die in je HART blijft. Als je er bent geweest, dan wil je weer terug. The Floating Leaf wordt in de bekende internationale “Mind, body en Spirit” bladen geroemd om haar faciliteiten en de uitstekende luxe service die in The Floating Leaf geboden wordt.
In dit geweldige Yoga resort organiseren we de RAMADASA Retreat!

Tijdens dit retreat gaat het om met je hart en ziel je persoonlijke innerlijke avontuur aan te gaan en je HARTEwens te verwezenlijken. We zoeken samen je grenzen op die je tegenwerken. Stel je in de eerste week open en laat in deze week ALLE emotionele blokkades los. om je doelen in ontspanning te bereiken.

Ervaar de liefdevolle begeleiding van de twee retreatleaders. Ervaar de compassie en steun van de groep bij dit proces en doorbreek je patronen.

In deze week heb je alle ruimte om je in te spannen en te ontspannen en daarin het avontuur op te zoeken. Heb je nog behoefte aan één op één begeleiding, dan is daar ruimte voor.

Je gaat na deze twee weken met waardevolle inzichten en mooie ervaringen naar huis en het gevoel dat je ECHT PRAKTISCHE stappen in de heling van jezelf en de ander hebt gezet!

Retreatleaders

Dennis de Wit en
Stef Schoolderman

Deelnemers

min 6, max 12 deelnemers

Wanneer

Mei en november , retraiteduur 1 week

Waar

Bali The Floating LEAF ECO RESORT of de The Chill House

Kosten Ramadasa Retreat

voor het verblijf en de Ramadasa Retreat :
1650,- Euro in de Floating Leaf
1250,- Euro in de Bali Surf

Disclaimer

Deelname aan het programma is vrijwillig. Deelnemers zijn vrij te gaan en staan waar hij/zij wil. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk. De retreatleaders zijn op generlei wijze verantwoordelijk voor het welzijn van de deelnemers.

Voor de start van De Ramadasa Retreat houden we twee open-informatieavonden over de inhoud van de retreat. Tijdens de informatie-avonden nemen we je levensstijl door en er wordt gekeken waar verbeteringen mogelijk zijn, wat betreft voeding, beweging en energie, zodat je door een gezond leefpatroon langer, gezond en gelukkig kan leven.

We nodigen je van harte uit voor de gezellige informatieavonden. We zorgen voor een prachtige innerlijke reis op Bali en hopen je in The Floating Leaf of The Bali Chill House te zien!

Hoe gaan we dit doen? 

Dit doen we met behulp van de Sourcemethode. De Sourcemethode werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau en bevat bijzondere elementen van:

 

 • Chakra en Mudra balancing
 • Energie uitwisseling
 • Ademwerk en lichaamswerk
 • Integratie van de 1e pure emoties door een keuze te maken of te vergeven
 • De Ramadasa healingmeditatie Ra= zon, Ma= maan, Da= Aarde, Sa= oneindige universele energie, Say= Totaliteit van het oneindige, So Hung= ik ben het oneindige…
  RA-MA-DA-SA-SA-SAY-SO HUNG
 • Regressie met de groep of individueel
 • healing
 • Qi Gong
 • Één op één behandelsessies
 • Vanuit het Hart leren leven
 • harmonie in je leven vinden, je body mind en Soul met elkaar verbinden

 

 

Aanmeld formulier

2 + 6 =

Contactgegevens

+31 6 466 06 514
info@thesourceswlc.nl

Locatie

The Source SWLC B.V.
Theodorus Dobbeweg 27
6883 GN Velp, Nederland

 

KvK: 69537755
BTW nr: 8579 10 012 B 01
Ibannr: NL 36 ABNA 0251 2023 64

Social media kanalen