Purnama Retreat

Bali, Indonesië

The Source doet er alles aan om je een Hart tot Hart ervaring te laten beleven. De Purnama Retreat geeft je een liefdevolle ervaring mee die je leven verandert.

Thema: Rust en harmonie

Purnama Retreat: 

De Purnama, de volle maan, luidt een nieuwe fase in. Tijdens de Purnama Retreat in Bali word je begeleid om je negatieve patronen te doorbreken die je vast- of tegenhouden. Je leert de verandering te omarmen, die je naar je ware zelf en jouw levensdoel zal leiden. Het brengt je rust en harmonie.  Ga terug naar je geboorte-energie en onderga de purificatie.
 
Wil je vanuit je hart leven? Met meer energie en ontspanning? En gelukkiger door het leven gaan?

Retreatleaders

Monique Verbeek van Move & Match
Constance Smits van Elements of Life en
Stef Schoolderman van The Source SWLC
zullen jou en de groep begeleiden tijdens de
Purnama Retreat.

Deelnemers

Min. 8, max.12 deelnemers. Het programma gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Wanneer

Start bij minimaal 8 deelnemers
Retreatprogrammaduur 7 dagen.

Waar

Bali, Pantai Mas Spiritual Center in Lovina.

Kosten Purnama Retreat

1350,- Euro per persoon excl. internationale vlucht en reisverzekering/ annuleringsverzekering.
TIP: sluit je (doorlopende) reis- en annuleringsverzekering af bij Allianz Global Assistence

Bijkomende kosten

Internationale vlucht Reis- en/of annuleringsverzekering

Traditionele Balinese kleding: noodzakelijk voor het bezoeken van de tempels. Voor de vrouwen: sarong , kabaja en slendang. Voor de mannen: Sarong, saput, udeng en wit overhemd. Kan eventueel in Bali gekocht worden.

Kosten tussen 20 en 50 Euro per persoon, uiteraard afhankelijk van de wensen van de persoon zelf.

Disclaimer

Deelname aan het programma is vrijwillig. Deelnemers zijn vrij te gaan en staan waar hij/zij wil. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk. De retreatleaders zijn op generlei wijze verantwoordelijk voor het welzijn van de deelnemers.

The Source werkt samen met de reisorganisatie Indotravel in Beuningen, Tina Simbolon is jouw ervaren reisadviseur voor deze combinatiereis, waarbij je naast de reis hebt gekozen om te gaan voor je persoonlijke ontwikkeling en rust en deze elementen te combineren met een bijzondere reis naar Indonesië.

Indotravel is aangesloten bij het garantiefonds GGTO en de VvKR

Je stippelt samen Tina Simbolon van de reisorganisatie Indotravel, jouw verdere reisprogramma uit. Tina Simbolon kan de internationale tickets voor je boeken. Bij The Source SWLC boek je de retreat.

Let op! Wanneer we met een groep vliegen groter dan 10 personen, dan geldt de korting voor de internationale vliegtickets bij de vliegmaatschappij Neem hiervoor contact op met Tina Simbolon.

Hoe gaan we dit doen? 

Dit doen we met behulp van de Sourcemethode . De Sourcemethode werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau en bevat bijzondere elementen van:

 • Chakra en mudrabalancing
 • Energie uitwisseling
 • Ademwerk en Lichaamswerk
 • Integratie van de pure emoties door een
 • keuze te maken of te vergeven
 • Geleide meditaties
 • Regressie met de groep of individueel
 • Kabbala genezing
 • Qi Gong
 • Eén op één behandelsessies
 • Je Ego in de meewerkstand zetten

Kom tot rust

De Purnama Retreat is voor jou en de andere deelnemers een geweldige mogelijkheid om de spirituele Purificatie en volle maan-ceremonie te ondergaan, die je rust en harmonie brengen. Je wordt weer teruggebracht naar je geboorte-energie. Je maakt voor jezelf een nieuwe start, een mooi en nieuw liefdevol begin.
 
Elke dag start je in de vroege ochtend met een wandeling in stilte. Zodat je kan genieten van de geluiden van de rijstvelden of het strand. Je eindigt de ochtend vol met energie, opgedaan tijdens de Purnamatraining. 
 
In de middag en ‘s avonds kan je je geheel ontspannen in het zwembad, de weelderige bloementuin of op het privéstrand. Tijdens de aangeboden Balinese massage geniet je van de rust en stilte van deze bijzondere plek in Bali!

De mooiste tempels

Verder is er in de directe omgeving een veelheid  aan keuzemogelijkheden (tempels, watervallen, heetwater-baden, winkeltjes, markten, schitterende duiklokaties) waar je op eigen gelegenheid naar toe zou kunnen gaan.
 
In het programma zit een dag waarin we langs de tempels gaan en de purificatie (Melukat) door een hoge priester en de Volle maan Ceremonie ondergaan. Een dag waarop we aansluitend aan het programma een kookworkshop volgen. Een dag waarop we beginnen met het spotten van dolfijnen. Ter afsluiting is het mogelijk voor iedere deelnemer een heerlijke Balinese massage te ervaren.

Wij begeleiden jou

We begeleiden je in deze week, maar ook in de aanloop naar de retraite om je bewust te maken van waar je staat, wie je bent, waar je tegenaan loopt en welke doelen jij jezelf wilt stellen en hoe je die ook daadwerkelijk gaat bereiken. Bij het programma komen ook tips aan de orde voor een gezonde leefstijl voor wat betreft voeding, beweging en energie voorbij, zodat je door een gezond leefpatroon langer, gezond en gelukkig kan leven. Geen moeilijke diëten of een langdurende therapievorm, maar bewust zijn van de tekorten of de overvloed aan elementen in body, mind en spirit.

Aanmeld formulier

8 + 9 =

Contactgegevens

+31 6 466 06 514
info@thesourceswlc.nl

Locatie

The Source SWLC B.V.
Theodorus Dobbeweg 27
6883 GN Velp, Nederland

 

KvK: 69537755
BTW nr: 8579 10 012 B 01
Ibannr: NL 36 ABNA 0251 2023 64

Social media kanalen